Zonnestudio Gemert

Zonnestudio

Charmant. Mag ik me voor stellen?
lk ben Wilma den Haan, 52 jaar en deze week is het voor mij echt begonnen. Al sinds september vorig jaar ben ik bezig met de voorbereiding van de grote stap: een eigen Zonnestudio. Vandaag heb ik mijn huidige baan als sales-advisor bij H&M opgezegd. lk moet nog een paar weken uitwerken, maar ik doe mijn werk nog steeds met veel plezier. Als advisor (zeg maar verkoopster) is het mijn taak heren te adviseren. Vaak is het heel gezellig, want mannen zeggen wat ze bedoelen, willen snel geholpen worden en zijn vaak heel charmant. Mannen zijn vaak eerder ‘in’ voor een grapje dan vrouwen.

Analyse
ledere klant krijgt eerst een uitgebreide persoonlijke huidanalyse. Er wordt gekeken naar het type huid, dat deze klant heeft. Dat kan variëren van type 1 tot en met 4 waarbij type 1 staat voor een blanke huid, eventueel met sproeten. De huidanalyse vindt plaats aan de hand van een vragenlijst. Er wordt een hoofdtype bepaald, maar daarnaast worden voor iedereen persoonlijke kenmerken genoteerd. Belangrijk voor mij is dat iedereen een goed persoonlijk zonadvies krijgt met een goed bruiningsresultaat tot gevolg. Er wordt bepaald welke zonnebank het meest voor u geschikt is en de daarbij behorende bruiningstijd.

Resultaat
De zonnestudio die we gaan beginnen aan de Kerkstraat 13 in Gemert moet een oase van rust worden. Klanten zullen in een rustige omgeving worden ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna wordt er gekeken naar het bruiningsprogramma, dat voor iedereen is samengesteld. Hebt u de vorige keer 10 minuten op zonnebank A gelegen, dat is het nu zaak te overleggen of het resullaat voldoende is. Misschien heeft uw huid wel behoefte aan een ander type zonnebank!

Voortgang
Zoals u ziet is er nog niet veel meer te zien dan een open ruimte. De eigenaar, Vast-goed Gemert, heeft ervoor gezorgd dat de ruimte keurig opgeleverd is en goed wordt geïsoleerd, zodat omgevingsgeluid geen enkele invloed heeft op de rust in onze studio. Deze week starten we inet het leggen van de vloer en het opbouwen van de zonnecabines. Tevens gaat de elektricien aan de slag.

 

Related posts

Laat een reactie achter