Is zonnen slecht voor mijn tattoos?

 Tattoos

Vooral in verband met de kracht van de zonnebank is het noodzakelijk, dat schadelijke UVA en UVB-straling wordt geweerd. Uv-straling is afkomstig van de zon. Sommige soorten leiden tot verbranding van de huid en andere leiden tot pigmentatie. Een verantwoorde bruining is te bereiken door middel van goed monitoren van het huidtype en met toepassing van de juiste crèmes. Misschien hebt u wel eens gehoord van Uv-straling in Australië, die erg gevaarlijk is. Dit is de UVC-straling. De ozonlaag houdt die tegen op grote hoogte. Af en toe ruikt u wel eens een klein beetje ozon, bijvoorbeeld in de zomer na een onweersbui. Iedereen vindt dat fris, maar de prikkelende geur is het giftige ozon. Die ozon zorgt er wel voor dat de gevaarlijke Uv-straling niet op uw huid kan komen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een zonnebad te nemen waarbij uw tattoos niet verbleken. Een speciale crème zorgt ervoor, dat nadat de bruining minder wordt de tattoo zijn oorspronkelijke kleur behoudt.

Tranen
Zo het werk zit er op! Op zaterdag 25 juli om 14.00 uur stopten mijn werkzaamheden bij H&M. Ik heb afscheid genomen van mijn collega’s. Met velen heb ik 20 jaar samengewerkt en u begrijpt, dat er wat traantjes gevloeid zijn. Maar aan alles komt een einde en ik ben blij dat het ook meteen het begin is van iets anders. Met het toekomstige team, voorlopig nog bestaande uit mijn eigen gezin met aanhang, zijn we naar Rotterdam geweest. Daar werden we op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken op het gebied van begeleidende cosmetica en crèmes in de zonnestudio. Je staat ervan versteld welke innovaties er iedere keer zijn.

Vorderingen
De aannemer heeft ondertussen een keukenblok geplaatst. Mark van de Ven uit Zijtaart, van het gelijknamige schildersbedrijf is klaar met zijn werkzaamheden. Alle raamwerken zijn geschilderd in kleur Rall 9010 en na het ‘grote afplakken’ is de rest van de cabines gespoten. Dit is Marks specialiteit. Het spuiten geeft een strakke afwerking en zorgt voor een prachtig glad eindresultaat. Voor meer info: www.markvandevenschilderwerken.nl . Ik ben begonnen met het inkopen van de spulletjes voor de inrichting en dat is echt mijn ding. Ik houd jullie weer op de hoogte van de voortgang.

Related posts

Laat een reactie achter