Gemert verheugt op komst zonnestudio.

Twee lege winkelpanden in Kerkstraat Gemert komen weer vol

GEMERT – Twee al langer leegstaande panden in het Gemertse centrum worden weer in gebruik genomen.

Op Kekrstraat 21 komt een horecagelegenheid. Na een grondige verbouwing start Anouk van Lieshout uit Bakel begin januari volgend jaar een lunchroom in het pand dat eigendom is van haar familie. “Mijn opa had er een makelaardij. Er heeft ook een bank gezeten. Daar ga ik iets mee doen in de naam en de aankleding”, onthult ze alvast.

In de voormalige kledingwinkel op Kerkstraat 13 opent Wilma den Haan op 1 september een zonnestudio. “Die is er nog niet in Gemert. Mensen gaan nu naar Uden, Veghel of Helmond”, vertelt de Beek en Donkse. De studio is elke dag open, behalve op feestdagen; op werkdagen van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdags van 10.00 tot 20.00 uur en zondags van 12.00 tot 20.00 uur.

Laat een reactie achter