Opening zonnestudio Gemert

Opening zonnestudio Gemert.

Rommel

lk krijg er steeds meer zin in en sta te popelen om te beginnen. Alles ziet er prima uit, maar de laatste loodjes hebben toch tijd nodig. Je wilt op een gegeven moment van de rommel af. Op het moment is het nog steeds een stofboel want er wordt gewerkt, maar ook uitgepakt. Je wilt niet welen hoeveel stof dit steeds weer veroorzaakt. De mannen lopen steeds op en neer van buiten naar binnen met grote werkschoenen aan, die weer meer vuil naar binnen brengen. Nee, ik ben nog maar niet begonnen met poetsen. Na een half uur is het weer een vuile boel.
Maar…de rommel wordt wel steeds minder!

Beleving

In onze studio komen drie verschillende typen zonnebanken. Ze hebben ieder een bepaalde doelgroep. De zonnebanken in de studio zijn niet te vergelijken met de zonnebanken voor particulier gebruik. Het zijn belevingsapparaten! Ze lijken op een kleurensauna, als u de ruimte betreedt. Het licht varieert van zacht magenta, via een milde oranje kleur naar een ‘coole’ kleur blauw. De ruimte waarin u ligt wordt verlicht en uw eigen of door ons uitgekozen, rustgevende muziek zorgt voor een aangenaam verblijf. Aromatische stoffen zijn toegevoegd aan het water, dat u van tijd tot tijd afkoelt.

Puik werk

Het hart van mijn nieuwe zonnestudio is gearriveerd. Het zijn de spiksplinternieuwe zonnebanken, die nu allemaal kundig zijn geïnstalleerd door de mensen van Ergoline. In elke van de 8 ruimtes moeten nu nog wat attributen zoals kledinghaken en legplanken worden gemonteerd. Binnenkort komt hel nieuwe logo ook op de balie. De ontwerper ervan, Daan Nieuwenhuizen uit Lieshout heeft ecn mooi en uniek. logo gemaakt. De mensen van Enexis en KPN hebben puik werk geleverd, zodat de elektrische installatie naar behoren functioneert. We zijn kortom erg blij met al onze werkers, die we binnen hebben gehad. Onze Facebook account wordt erg veel bezocht en daar zijn we erg blij mee. Nieuwe ontwikkelingen kunt u steeds daar vinden. En nu is het wachten op de opening op dinsdag 1 september, waarvoor nu alvast iedereen van harte is uitgenodigd.

Related posts

Laat een reactie achter