Kwaliteit, huidaandoening & vastgoed Gemert.

 

Kwaliteit

Deze week hebben we veel gesproken met JK-Nederland. Deze firma levert onze Ergoline zonnebanken en staat ons bij met een totaalpakkel dat het onderhoud van de zonnebanken verzorgt. De Ergoline zonnebanken staan bekend om hun uitstekende bruiningsresultaten.Speciaal voor de zonnebanken levert de firma ook onderhouds- en schoonmaakmiddelen.

Elke zonnebank moet namelijk met een speciaal reinigingsmiddel worden behandeld. Regelmatig worden de zonnebanken gecontroleerd op bijvoorbeeld haarscheurtjes in de acrylplaat, waarop onze klanten liggen.

Huidaandoening

Dit keer iets over een belangrijke vitamine voor iedereen, in het bijzonder de ouder wordende mens. Het gaat over vitamine D, die door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Daarvoor is de zon nodig, dat 70 tot 90 procent door de mens zelf wordt aangemaakt. De rest komt van voeding, vooral van vette vis. Als mensen dus niet veel buiten komen zou een extra energiestoot in de vorm van een zonnebank-sessie een uitkomst kunnen bieden.

Dan nog even over een ander onderwerp; er bestaat een huidziekte die psoriasis heet en die patiënten opzadelt met een jeukende en lelijk uitziende huid. De enige remedie is: zonlicht. Rond de Middellandse zee komt deze aandoening veel minder voor en als mensen eraan lijden, hebben ze er veel minder last van. Voor deze mensen is Zonnestudio Gemert straks een uitkomst, zodat veel mensen minder last hebben van hun kwaal.

 

Tegenvaller

‘Vastgoed Gemert’ is de maatschappij die ons de ruimte aan de Kerkstraat verhuurt. Nu de hele opbouw van de studio in de eindfase verkeert, hebben we te maken met vreemd gedrag van de ‘Heren van Vastgoed’. Na enig heen en weer gevraag blijkt, dat wij een plafond in de zaak hebben, dat niet alleen ondeugdelijk is, maar zelfs rond uit gevaarlijk. ‘Vastgoed Gemert’ geeft niet thuis, want bij hun is niets bekend van een ondeugdelijke situatie, terwijl de medewerkers van dezelfde maatschappij toegeven, dat een dergelijk plafond wel eens in delen naar beneden kan komen bij het gebruik van de Studio. Wij kunnen dat natuurlijk niet hebben en leggen er een compleet nieuw plafond in. Wij denken in onze onschuld dat een verhuurder en zeker een firma, die zich ‘vastgoedmakclaar’ noemt een deugdelijk pand moet verhuren. We moeten er immers genoeg voor betalen.

Vastgoed Gemert, vreemd gedrag, onprofessioneel

 

Related posts

Laat een reactie achter